Среща по проект Преодоляване страха от провал (Ovecoming Fear of Failure), програма Еразъм+

Информация относно среща по проект Преодоляване на страха от провал, проведена в Кошице, Словакия

Страхувате ли се от провал? Позволявате ли на този страх да ви възпрепятства да опитвате нови неща? Ние ще Ви помогнем да разберете и преодолеете страха си от провал, за да можете да постигнете целите си.

Екипът на Рагина, вдъхновени от европейския дух на сътрудничество и обмен на знания, работим по проект “Overcoming Fear of Failure” по програма Еразъм+, който е към своя край. През февруари, ние се срещнахме в Кошице, Словакия и гордо обсъдихме успехите, които постигнахме заедно в последните две години. Нашият проект има за цел да помогне на младите хора да се преборят със страха от провал и да придобият увереност в своите умения и възможности.

Ако искате да научите повече за нашия проект и как ние можем да ви помогнем да преодолеете страха си от провал, посетете нашия уебсайт на https://overcomingfear.eu. Там ще откриете всичко, което разработихме, за да помогнем на младите хора да надхвърлят страха и да постигнат големи неща.

Не забравяйте, че страхът е само мисъл – а вие сте по-силни от мисълта си. Нека заедно преодолеем страха от провал и да постигнем големи неща!

Финансирано по програма Еразъм

Линк към страницата на проекта: https://ragina.net/programa-erazam-proekt-preodolyavane-straha-ot-proval/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *