Среща по проект Подкрепа за родители по време на COVID

програма за обучение на родители EDUCOV Подкрепа за родители по време на COVID
Финансирано по програма Еразъм
Подкрепа за родители по време на COVID
EDUCOV logo Подкрепа за родители по време на COVID
Програма за обучение на учители EDUCOV Подкрепа за родители по време на COVID

Информация за среща по проект Подкрепа за родители по време на COVID

Още един чудесен наш проект завършва, но това е само началото на неговия живот – неговите продукти ще живеят и ще продължат да имат положителен ефект върху хората, за които беше създаден!

Екипите на Учебен Център Рагина и Езиков Център Скай имаха удоволствието да участват във финалната конференция на проект Подкрепа за родители по време на COVID / “EDUCOV – Supporting Parents in Covid Times” в Анкара, Турция на 2 и 3 март.

Докато светът се пребори с предизвикателствата на пандемията, ние работехме усилено, за да изградим програма и механизми, които да помогнат на родители на деца във възраст 1-4 клас при онлайн обучение. Основната ни цел беше да създадем една по-ефективна среда за учене, която да помогне на децата да продължат да учат и да се развиват, докато светът се завърне към нормалността, както и да подкрепим родителите в тези тежки времена.

Вдъхновени вярата, че пандемията рано или късно ще свърши, изградихме нашата обучителна програма по такъв начин, че да бъде полезна не само по време на онлайн обучението, но и след него. Създадохме две програми – за родители и за учители, които съдържат съвети за изграждане на дигитални умения, ефективна комуникация, управление на времето и на стреса, както и базови педагогически умения. Надяваме се, че тези програми ще бъдат от полза на мнозина и сега. Нашата програма за учители вече се промотира в училищата, асоциирани партньори на проекта, като уникален начин за изграждане на по-добри взаимоотношения между родители и учители за благото на децата.

Благодарим ви, че ни дадохте възможността да споделим с вас нашия проект и сме сигурни, че ще бъдете удовлетворени от нашите програми. Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Винаги сме на разположение да ви помогнем да станете по-ефективни учители и родители!

Полезни линкове с информация за проект Подкрепа за родители по време на COVID

Информация за проекта: https://ragina.net/2020-1-pl01-ka226-sch-095968-supporting-parents-in-covid-times/

Ако все още не сте изпробвали нашите програми, можете да ги намерите на https://educov.edukopro.com/

Снимки от проведената среща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *