EDUCOV – ЧЕТВЪРТИ ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Сайт на проекта: https://educov.edukopro.com/

Дейности от проекта

ЧЕТВЪРТИ ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Имаме удоволствието да обявим интересни дейности и актуализации за проекта EduCOV.

Наскоро споделихме с Вас преведените на български програми за обучение на родители и учители. Те са предназначени да предоставят преглед на най-добрите практики за управление на обучението на деца 1-4 клас в он-лайн среда. Програмата разделихме на две части: първата се фокусира върху стратегиите за преподаване и е предназначена за учители, а втората се фокусира върху проучването на практически начини за подпомагане на ученето на децата у дома и е предназначена за родители.

Освен това разработихме наръчник за учители и родители, предоставящ безценни съвети и съвети за прилагане на методологията EduCOV у дома. Наръчникът за учители включва подробна информация за използването на метода с неопитни обучаеми. За разлика от това, ръководството за родители включва примери стъпка по стъпка за ефективно организиране на системи за поддръжка на децата при обучение от дома. Тези ръководства могат да бъдат достъпни онлайн или изтеглени като PDF файл от сайта на нашия проект.

И накрая, в процес на разработване сме на ресурси за електронно обучение с размер на “хапка”, които изчерпателно покриват всички аспекти на ефективното преподаване по време на ОРЕС. Тези ресурси за електронно обучение са изрично пригодени да отговарят на нуждите както на преподаватели, така и на родители и обхващат теми като планиране на виртуални уроци, стратегии за ангажиране на учениците и други! Те могат да се използват самостоятелно или с други образователни материали от нашата платформа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *