Английски за ученици 1-4 клас

Курсовете по Английски за ученици 1-4 клас са подходящи за всички ученици в тази възраст. Учебният материал следва този в училище, като се използват по-усъвършенствани учебни системи. Така децата могат да надграждат и едновременно да запълват пропуските от училище.


Информация:

Обученията се провеждат в Детска Школа Sky Kids (гр.Русе, бул.”Фердинанд”2, ет.1) – модерни и красиви зали за интерактвно обучение, специално изградени за преподаване на английски език.
Преподавателите са обучени да работят с най-модерните учебни системи, разполагат с огромен набор от инструменти и пособия да направят часовете интересни за децата. Идеята е не само да се учи език, а това да става по забавен за тях начин.


Групите за обучение за разделелни по класове:
– IWonder 1 – за деца 1-ви клас
– IWonder 2 – за деца 2-ри клас
– IWonder 3 – за деца 3-ти клас
– IWonder 4 – за деца 4-ти клас


  • Обучението е вечерно, групите стартират в 17:30 и 18:30. Продължителност на едно занятие е 60мин. (1,5уч.часа). Обща продължителност на курса – 80 уч.часа
  • Ранна група – специално за децата от ОУ Отец Паисий гр.Русе огранизиараме обучение от 16:15-17:15, като имаме ангажимент да вземем децата от училище
  • Адрес на провеждане на занятията: Детска Школа Sky Kids, намираща се на адрес: гр.Русе, бул.”Фердинанд” 2, ет.1 (зад Халите)

Полезни линкове:

Повече информация за системата: https://www.expresspublishing.co.uk/en/iwonder

Извадка от системата: https://www.expresspublishing.co.uk/files/iWonder_INT_new.pdf

Видеа: https://www.youtube.com/watch?v=G6xqYFz0Lvo


Цени

Цените може да проверите на следния адрес: https://ragina.net/tseni/


Контакти:

Следете новини и във facebook: https://www.facebook.com/ragina.net

Информация за записвания може да получите на тел: 0884 976 997


График занятия:

[table “7” not found /]