Email адрес

ragina@ragina.net

Телефон

0886797112

Често задавани въпроси

Курсовете по Английски език за деца започват от м.Октомври и стандартно са до м.Май
Есенната занималня е от 15.Септември до 01.Юни
Лятната занималня е от 02.Юни до 15.Септември
Езиковите курсове за възрастни стартират при набиране на достатъчен брой курсисти

Записванията започват след като сте попълнили задължителната документация (Договор за курсовете или Заявление за занималните). Графиците на провеждане на занятията може да търпят промени и след това.

Не, ако се откажете – не сте длъжни да платите остатъка. Плащате само за посещаваните занятия, учебните материали и в много редки случаи – допълнителните материали за някои специализирани курсове.

Не харесваме онлайн обучението. Когато се наложи – ползваме го като опция, но като цяло – по-добро от присъственото обучение – няма. Новото, което внедряваме, е хибридното обучение – присъствените часове да се предават и онлайн, като се осъществява двустранна връзка с всички курсисти.

Обучение, при което използваме софтуерни продукти, touch-screen екран и проектор. Децата не са статични, те са част от обучението – дъските са ниско поставени и децата изпълняват упражненията сами. В нашата школа не пазим техниката „за нова“ и децата я ползват активно. За възрастните е подобно – софтуерите и проектора са опция, която улеснява и курсистите и самото преподаване.

Няма точен план-график за провеждане на курс. Детските курсове обикновено са вечерни, х2 пъти седмично, докато курсовете за възрастни са също вечерни, но може да има и занятия и през събота/неделя

Всеки завършил езиково обучение ще получи сертификат по Европейската Езикова Рамка (CEFRL –
Common European Framework Of Reference For Languages); обученията през ЦПО завършва с Удостоверение, Свидетелство или Правоспособност (в зависимост от вида на обучението); изпити за Кеймбридж са със Сертификат от Cambridge English Assessment

Учебен Център Рагина е оторизиран център за подготовка за изпити Кеймбридж. Изпитите се провеждат веднъж годишно, обикновено в периода април-юни.

Стандартната практика е учебните материали да не са включени в цената на даден курс. Те се заплащат допълнително по актуална ценова листа на избраното издателство.

Винаги може да закупите учебните си материали самостоятелно. За всеки организиран от нас курс, ние осигуряваме учебните материали по цени на доставчик.

Оптималната бройка варира – за езикови курсове за възрастни – 10 курсиста, за компютърни курсове – 6-8 лица, за детски курсове – до 12 деца.

Да, изготвяме специализирани програми, спрямо нуждите на всяко обучение. Целта ни е нашата фирма да е първи избор при търсене на партньорство. Предлагаме възможности за обучения както в наши зали, така и на място във фирмата Възложител.

Английски език за деца от 3 години се предлага от 2011. В Детска Школа Sky Kids има специална зала за малките. Отделно, имаме оборудвани 13 специални зали на територията на редица детски градини в града и региона

Разгледайте всички наши обучения

И се запишете сега!

Имате въпроси?

Свържете се с нас!
Scroll to Top