ЗанWималня

Условия:

Лятната занимания се намира на адрес: гр.Русе, бул.“Цар Фердинанд“2, ет.1 (зад Халите, Детска школа Sky Centre Kids). Разполага с 3 интерактивни зали с обособени кътове за различни дейности и обща стая за игри. Помещенията са климатизирани, уютни и дават възможност за провеждане на различни образователни дейности – всички зали са оборудвани с модерна техника за провеждане на специализирани обучения в интерактивна среда.

Заниманията ще се провеждат през лятната ваканция, в периода Юни-Септември, от 07:30-18:00 часа (с възможност за полудневни посещения). Записванията са на седмична база и продължават до запълване на групите.

Всяко дете ще има възможност да се забавлява на воля, да намери нови приятели, да участва в различни клубове по интереси, чрез които да развие творческата си същност. Лятото е време за игри, но ще използваме времето за работа с децата – да запълнят пропуските през годината, да натрупат нови знания, да са ангажирани и мотивирани, за са усъвършенстват уменията и възможностите си.


График:

07:30-09:00 часа - Сутрешен прием и закуска
09:00-10:00 часа - Сутрешни занимания по общообразователни предмети, английски и/или допълнителни дейности.
10:00 - 12:00 часа - Разходки и игри на открито. Основно ще се ходи в Парка на младежта, където децата имат възможност да полудуват, да играят на различни игри като федербал, народна топка, скачане на въже, футбол и различни състезателни игри.
12:00-13:00 часа - Обяд
13:00-14:00 часа - Децата четат задължителната си литература, като големите деца четат на глас на по-малките. Това е и времето за отдих и почивка.
14:00-15:00 часа - Време за трейнинги, ролеви игри с образователна цел и настолни игри като монополи, карти, не се сърди човече, дама и други.
15:00-16:00 часа - Започват творческите занимания: арт ателие, театрална школа, дебати или допълнителна дейност.
След 16:00 часа е времето за игри по интереси.

Цени:

12лв. за целодневно или 9лв. за полудневно посещение (по избор: от 07:30-12:30 или 12:00-17:30). Отстъпка от 20% за второ дете. Отстъпката не важи за допълнителните дейности.


Хранене:

Занималнята осигурява хранене за децата, но при желания – храненето може да бъде планирано според предпочитанията на родителите. Основното ни предложение е на цена от 4 лв./ден и включва:

(Занималнята е регистрирана в Областна агенция за безопасност на храните като обект за раздаване на храни, приготвени в кухня-майка. Удостоверение No: 101/22099 от 22.08.2017 – на основание чл.12, ал.2, 9, 10 от Закона за храните и отговаря на изискванията на Регламент (ЕО) 852/2004)


Време за игри

Занимания

(включени в цената, без доплащане на допълнителни такси):

  • Арт-работилница - В артистична атмосфера децата ежедневно ще развиват таланта си, като работят по различни теми в различни жанрове, чрез специфични изобразителни техники и разнообразни материали - рисуване, апликиране, моделиране, изработване на модели с дървени клечици, картонени ролки и много други.
  • Образователна школа - включени са ежедневни интерактивни дидактично-образователни занимания - преговор на изучавания през годината материал и подготовка на бъдещите първокласници. Материалите са съобразени с възрастта и уменията на децата. Това е и времето, когато децата ще успеят да запълнят и вероятни пропуски в изучения материал.

Образователната школа, Арт ателиетата и Литературния клуб са планирани за всички деца, останалите клубове и школи ще са според предпочитанията на децата. Всяко дете ще има възможност да избере къде да се включи, къде би се чувствало комфортно и би искало да научи нещо повече.


Време за игри

И защото лятото е време за игри, към всички специализирани занимания се прибавят и ежедневните разходки и игри на открито, тематични игри, в които децата развиват въображението си. Ще ходим в Парка на младежта, площад Свобода, на Дунава и на всякъде, където децата ще могат да играят за едно лято, изпълнено с приключения и веселби.


Допълнителни дейности

(по избор, не са включени в цената и може да включват допълнителни такси за вход, комисионни, транспорт и др.):

Планираме посещения на кино*, басейни*, екскурзии*, пикници*, приключения по еко-пътеки*, посещения на исторически и културни обекти*. Предлагаме децата да посещават допълнителни дейности, като:

(Забележка: * всички допълнителни дейности, изброени по-горе, не са включени в таксата и са по желание)