RAGINA.NET е в процес на реконструкция. Актуална информация може да получите на Facebook страницата ни и на телефон +359 (877) 699125
Къде се намираме:

Детската занималня се намира в чисто новата школа Sky Centre Kids на едно от най-хубавите места в града, с всички удобства, които предлага това място – Идеален център, адрес: бул.“Фердинанд“2, ет.1 (зад Халите).

Учебна база:

Разполагаме с достатъчно голяма база за обучение и забавление. Занималнята разполага с 3 зали за обучение, оборудвани с модерна техника за интерактивно преподаване. Стаите са светли, хигиенични и добре обзаведени. Отделно разполагаме с обща зала за забавление и почивка.

Как се учи:

В занималнята се провежда подготовка на деца 1-4 клас. Персоналът е изграден от млади и енергични учители със специалност предучилищна и начална педагогика. Освен стандартната дейности, предлагаме и много допълнителни упражнения, тестове и забавни занимания, които гарантират успеха на децата.

Основна програма на обучение:

Искаме да сте напълно спокойни, че Вашето дете е обгрижено, домашните – написани, а уроците – научени. Предлагаме следните дейности:

Хранене:

Осигуряваме обяд и закуска с плод, с храна доставена от утвърдени и проверени фирми. При желание от страна на родителите, може да се осигури изхранване и в заведение.

Транспорт:

Придружаване на Вашето дете до и от училище (в зависимост от учебната смяна, по желание).