RAGINA.NET е в процес на реконструкция. Актуална информация може да получите на Facebook страницата ни и на телефон +359 (877) 699125

Корпоративни обучения

Учебен Център Рагина предлага фирмени обучения в различни направления от 2009г. Към момента се предлагат следните дейности:

Развиваме тази дейност в помощ на фирмите в региона за осигуряване на квалифицирани кадри или повишаване квалификацията на наличните служители. Всяко обучение се разработва специално за нуждите на Възложителя за постигане на специфичните цели по задание. Комбинацията от експерти, иновативни методи и опит допринасят за успешното представяне на фирмата в различни обучения. Доказателство са качеството на услугите ни е, че все повече фирми търсят партньорство с нас.

Настоящи корпоративни клиенти на фирмата са както частни, така и държавни и общински предприятия и администрации: Монтюпе, Делта Текстил България, Найден Киров, Подем Кран, НЕК, Витте Аутомотив, Ал Филтър, Софийска вода, Оргахим, Атлас Копко, Булмаркет, Пристанище Русе, Областна администрация – Русе, АППД, IBG Motors, ТРУД АД, Екстрийм ЕООД, М&БМ и други.

Във връзка с възможностите, които предлагат фондовете, финансирани от ЕС и др. грантови програми, Учебен Център Рагина предлага следните дейности:

От ключово значение за успешното изпълнение на даден проект и използване на експерти с опит и водещи консултанти и юристи в тази сфера. Участие на Учебен център Рагина в проекти (като бенефициент, партньор или подизпълнител).