RAGINA.NET е в процес на реконструкция. Актуална информация може да получите на Facebook страницата ни и на телефон +359 (877) 699125

За нас

Who we are?

Кои сме ние?

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАГИНА е създаден през 2009г. с основно направление – корпоративни обучение и езикови курсове за възрастни. В последствие разширихме предлаганите възможности залагайки на иновационни методики - специализирано езиково обучение по професия, професионално обучение, обучение по ключови компетентности, курсове „Помощ за училище“ и др. Доказателство за качеството на нашите услуги е, че с годините се наложихме като желани партньори на много от големите фирми в региона.

През 2015 отделихме обученията за деца в отделно направление, наречено SKY CENTRE Kids. Създадохме модерен езиков център, имащ претенциите да е най-модерния в региона. Към настоящият момент над 500 деца годишно посещават заниманията, организирани от нас.


What are our goals?

Какви са нашите цели?

Нашата основна цел е да бъдем новатори, налагащи една нова визия за обучение, стараейки се да прокарваме пътя за световните тенденции в модерното обучение в България. Създадени като езиков център, сме сред първите, внедрили изцяло интерактивното обучение. Постепенно разширихме сферата на предлаганите услуги, но запазихме основната ни философия – да търсим най-добрите системи и форми на преподаване, които да внедряваме и така да постепенно да налагаме ново ниво в предлагането на подобен род услуги.


What do we offer?

Какво предлагаме?

Чуждоезикови обучения по Общата европейска езикова рамка за нива от А1 до С2

Компютърни обучения с индивидуално изготвени учебни програми за всеки курс.

Обучения по меки умения предимно с корпоративна насоченост.

Център за професионално обучение с лицензирани 134 специалности към НАПОО и издаващи Свидетелства и Удостоверения от МОН

Корпоративни обучения – нашата цел е да сме първи избор на фирмите в региона, в случай на нужда от повишаване квалификацията на персонала им.

Европейски проекти – с времето придобихме опит в работата по европейски проекти. Фирмата и бенефициент, партньор и изпълнител на дейности по различни Оперативни програми с Европейско финансиране.

Представителство – фирмата е представител на водещи в страната издателства, предлагащи учебници и учебни помагала по Английски, Математика, Физика и Химия в 11 региона на страната (Русе, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Плевен, Ловеч, Бургас)

Обучение на педалогическия състав – предстои Лицензия към МОН за предоставяне на обучения за Повишаване на професионалната квалификация на педагогическите специалисти.


Каква е нашата база?

Независимо дали използваме наша или зала на територията на клиент – всички зали са оборудвани с техника за интерактивно преподаване.